Ylva Jansson
Logotype

Om mig


Jag coachar dig till en friskare livstil, allt för att du ska kunna leva din fulla potential där läkning, inspiration och kreativitet har stort fokus. Under mina 12 år som terapeut har jag haft förmånen att möta hundratals människor, alla med sin egen unika hälsohistoria. Det personliga mötet, behandling med kroppsterapi samt att ge stöd och inspiration är mitt recept för en lyckad helandeprocess.


Utbildning och erfarenhet

Jag har utbildat mig inom traditionell kinesisk medicin/akupunktur, zonterapi, ayurvedisk hälsorådgivare med mera. I tio år arbetade jag som terapeutkonsult hos Alpha Plus där jag bland annat fungerade som rådgivare inom närings- och funktionsmedicinen. Nu arbetar jag sedan 2010 på Holistic. Jag håller även föreläsningar och utbildningar inom näringsmedicin och hälsa.

Efter att själv ha utövat yoga och meditation under många år bestämde jag mig för att utbilda mig och 2008 blev jag internationellt certifierad yogalärare. Jag har yogaklasser där jag undervisar livsyoga (kundaliniyoga), andningsövningar, avslappning och meditation.


Yogalärarutbildning: www.devanews.se


webbdesign: premin.se | foto: fotograf heléne