Yogaposition
Logotype

Livsyoga/Kundaliniyoga - en dynamisk yogaform som ger energi och balans


Livsyoga/Kundaliniyoga är en dynamisk yogaform som förmedlar såväl energi och vitalitet som balans. Med hjälp av kroppsställningar (asanas), andnings-övningar (pranayamas), mantras, meditation och avslappning stressar du av och skapar harmoni för alla aspekter av din varelse; kroppsligt, mentalt och andligt. Andningen är central liksom att skapa utrymme för det som är själva grundmeningen av ordet yoga; nämligen förening för kropp, sinne och själ.


Leva yoga i vardagen

Livsyoga öppnar upp för möjligheten att låta yogan vara ett verktyg att odla medvetenhet, självkännedom och närvaro i vardagen. En väg till fördjupad självacceptans, intuition och medkänsla. Kort sagt; att leva yoga även utanför yogasalen.


Passar alla!

Vare sig ditt fokus är på kroppen, sinnet, känslorna eller själen så har yogan något gott att ge. Yogan skänker förening mellan alla dina delar. Livsyoga/Kundaliniyoga benämns i bland "folkyoga" och uppmanar till att träna med lyhördhet utifrån de egna förutsättningarna och dagsformen. Utan jämförelse med andra. Livsyoga/Kundaliniyoga passar alla oavsett ålder, kön och vighet!


webbdesign: premin.se | foto: fotograf heléne